Weboldalunk sütiket (cookies) használ a megfelelő böngészési élmény érdekében!
Bővebb tájékoztatás        

Projektmenedzsment képzések

Programjainkon elsődleges célunk, hogy olyan gyakorlati projektmenedzsment ismereteket adjunk át, amelyek elősegítik a mindennapi projektmunka sikerét.

PMP vizsga felkészítő képzés

Hivatalos PMP vizsga felkészítő képzés

A 6-napos (35 órás) interaktív program nagyban hozzásegít a sikeres PMP vizsgához. Az előadások, az egyéni feladatok és a tesztek kitöltése felkészít a vizsga ismeretanyagára. A képzést a PMI Authorized Training Partner programja keretében szervezzük, így hivatalos PMI oktatási anyagokhoz is hozzájutsz.

CAPM vizsga felkészítő e-learning

CAPM vizsga felkészítő e-learning

12 témakör, több mint 20 óra előadás videó, vizsga előtti tudásfelmérés, 280 gyakorló tesztkérdés, 4 alkalommal másfél órás, személyes konzultáció az előadóval.

Ha ezt a programot elvégzed, biztos lehetsz benne, hogy sikerülni fog a CAPM vizsga is!

Képzéseink eredményei

Képzéseink számokban

Vizsga siker  90.7 %

186 siker / 205 vizsgázó

Összes résztvevő
542

Visszajelzések 1-10-es skálán:

Elégedettség  9.26
Színvonal  9.48
Programvezető  9.52
Csoportos vizsga felkészítő képzés

Csoportos vizsga felkészítő képzés

PMP és CAPM vizsga felkészítő képzéseinket egy szervezettől érkező résztvevői csoportoknak rugalmas időkeretekben és az ügyfél által meghatározott helyszínen is megtartjuk!

Igény esetén szívesen adunk egyedi képzési ajánlatot!

A projektmenedzsment kulcs sikertényezői

A projektmenedzsment kulcs sikertényezői

2 napos alapozó projektmenedzsment képzés 6-10 fős projekt csapatoknak. Csapatmunkában, saját élményként végigcsináltok egy komolyan játékos projektet és megtanuljátok, hogy mire kell elsősorban figyelni a sikeres projekt érdekében.

Igény esetén, egyedi, testreszabott ajánlatot adunk a képzésre!

Projektcsapat motiválása e-learning

A projektcsapat motiválása

3 órás online e-learning képzésünk fejleszti az önismeretedet és segít abban, hogy körültekintőbben ösztönözd a csapattagokat a projektmunka során. A képzés ismereteinek használatával tudatossá válsz az egyéni motivációs hajtóerők felismerésére és elősegítésére.

Ha már van PMI minősítésed, akkor 3 PDU-t is gyűjthetsz ezzel az online programmal!

PMP vizsga garancia

PMP tesztnap és vizsga garancia

A PMP felkészítőhöz opcionálisan igényelheted a Tesztnap+Vizsga garancia modult.

Ha a 180 kérdéses PMP tesztet legalább 75%-ra kitöltöd és utána mégsem sikerül az éles vizsga, akkor a pótvizsgádat mi fizetjük!

Időpontok és helyszín

Időpontok és helyszín

Vizsga felkészítő képzéseink folyamatosan indulnak, a képzési napokat a regisztrált jelentkezők igényeit felmérve határozzuk meg.

A járványhelyzettől függően tervezzük, hogy újraindítjuk a személyes, tantermi programjainkat is. A képzéseken távolról, online is részt tudsz venni, az előadásokról videófelvétel is készül, amelyet a tetszőlegesen vissza tudsz nézni.

  Képzések és időpontok

A táblázatban csak az első képzési napot hirdetjük meg, a további oktatási időpontokat a program kezdete előtt egyeztetjük a regisztrált jelentkezőkkel.