Program szervezés és időpontok

 

A 2+1 opcionális modulból álló, hivatalos PMI ATP PMP vizsga felkészítő képzésünk lebonyolítását a következő sematikus ábra mutatja be:
PMP felkészítő képzés folyamata
Képzési naptárunkban minden esetben csak az első képzési nap időpontját hirdetjük meg előre rögzítetten, jelentkezni erre a kezdő alkalomra lehet. Célunk, hogy minden regisztrált résztvevő számára megfelelő oktatási időpontokat találjunk, ezért 2-3 héttel a program kezdőnapja előtt a Doodle.com időpont-kereső szolgáltatás segítségével egyeztetjük a további képzési  időpontokat, amelyek munkanapokon kerülnek megrendezésre. Hetente általában egy 6 tanórás képzési blokkot tartunk 9:00-16:45 között (12:15-13:30-ig ebédszünettel).

Az oktatási napok után 2-3 héten belül történik a tudásfelmérő kérdőív kitöltése és a visszajelző 60-90 perces konzultáció. Az opcionálisan választható 180 kérdéses tesztnap (vizsga garanciával) is egy egész napos elfoglaltságot jelent 9:00-17:00-ig. A tesztnap időpontját is Doodle segítségével határozzuk meg a résztvevőkkel közösen a program során.

A teljes felkészítési folyamat általában 2-2,5 hónap alatt megtörténik, és ezt követően célszerű a legkorábban PMP vizsgázni azoknak, akik az oktatási alkalmakkal párhuzamosan az egyéni felkészülést, tanulást és tesztelést is végzik.

Jelentkezés a PMP vizsga felkészítő képzésre

Minden oktatási alkalom esetében biztosítjuk az online, távoli bejelentkezés és részvétel lehetőségét Google Meet vagy Microsoft Teams alkalmazás segítségével.

Tantermi képzéseink helyszínei:

A-Dokk oktatóterem, 1097 Budapest, Vaskapu utca 1/B.

a-Dokk oktatóterem, 1097 Budapest, Vaskapu utca 1/B.A helyszín könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel. A Boráros tér és a 4-6-os villamos Mester utcai megállója 5 perc sétával érhető el.
Gépkocsival érkezők a Liliom Parkolóházban (Liliom utca 43-45.) tudják a járművüket kényelmesen elhelyezni.


Oktatoterem.com, 1075 Budapest, Károly krt. 3/A.

Oktatoterem.com, 1075 Budapest, Károly krt. 3/A.A helyszín könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel. Az M2-es metró Astoria állomása 2 perc sétával érhető el.
Gépkocsival érkezők a közelben parkoló udvart is találnak: 
1075 Budapest, Rumbach S. u. 8.
A belső udvarba belépve a bal oldalon található lépcsőházban kell a félemeletre feljönni az oktatótermekhez.

Jelentkezés a PMP vizsga felkészítő képzésre