Weboldalunk sütiket (cookies) használ a megfelelő böngészési élmény érdekében!
Bővebb tájékoztatás        

Program szervezés és időpontok

A képzési programjainkat igyekszünk maximálisan a résztvevők igényeihez és elfoglaltságaihoz illeszteni, hogy mindenki zavartalanul követni tudja a programot!

PMP vizsga felkészülési folyamat

PMP vizsga felkészülési folyamat

Képzési naptárunkban minden esetben csak az első képzési nap időpontját hirdetjük meg előre rögzítetten, jelentkezni erre a kezdő alkalomra lehet.

Célunk, hogy minden regisztrált résztvevő számára megfelelő oktatási időpontokat találjunk, ezért 2-3 héttel a program kezdőnapja előtt időpont-egyeztető táblázat segítségével határozzuk meg a további képzési  időpontokat, amelyek munkanapokon kerülnek megrendezésre. Hetente általában egy 6 tanórás képzési blokkot tartunk 9:00-16:45 között (12:15-13:30-ig ebédszünettel).

Az oktatási napok után 2-3 héten belül történik a tudásfelmérő kérdőív kitöltése és a visszajelző 60-90 perces konzultáció. Az opcionálisan választható 180 kérdéses tesztnap (vizsga garanciával) is egy egész napos elfoglaltságot jelent 9:00-17:00-ig. A tesztnap időpontját is Doodle segítségével határozzuk meg a résztvevőkkel közösen a program során.

A teljes felkészítési folyamat általában 2-2,5 hónap alatt megtörténik, és ezt követően célszerű a legkorábban PMP vizsgázni azoknak, akik az oktatási alkalmakkal párhuzamosan az egyéni felkészülést, tanulást és tesztelést is végzik.

2024.05.07-től
2024.09.17-től
Voucher későbbi időpontra

Képzéseink helyszíne

Google MeetMinden oktatási alkalom esetében biztosítjuk az online, távoli bejelentkezés és részvétel lehetőségét Google Meet alkalmazás segítségével. A képzési alkalmakról videófelvétel is készül, amelyet a résztvevők egy évig korlátozás nélkül újra megnézhetnek!

Tantermi képzéseink helyszíne:

A-Dokk oktatóterem, 1097 Budapest, Vaskapu utca 1/B.

1097 Budapest, Vaskapu utca 1/B.

A helyszín könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel. A Boráros tér és a 4-6-os villamos Mester utcai megállója 5 perc sétával érhető el.
Gépkocsival érkezők a Liliom Parkolóházban (Liliom utca 43-45.) tudják a járművüket kényelmesen elhelyezni.