Program szervezés és időpontok

A három modulból álló, teljes körű PMP és CAPM felkészítő programunk lebonyolítását a a következő sematikus ábra mutatja be:
Felkészítő programunk folyamata
Képzési naptárunkban minden esetben csak az 1. felkészítő workshop alkalom időpontját hirdetjük meg előre rögzítetten, jelentkezni erre a kezdő alkalomra lehet. Célunk, hogy minden regisztrált résztvevő számára megfelelő oktatási időpontokat találjunk, ezért 2-3 héttel a program kezdőnapja előtt a Doodle.com időpont-kereső szolgáltatás segítségével egyeztetjük a további workshopok időpontjait, amelyek munkanapokon kerülnek megrendezésre. Hetente általában egy 4,5 órás felkészítő workshopot tartunk délelőtt 8:30-13:00, vagy délután 13:00-17:30 között.

A workshopok után 2-3 héttel következő tesztnap egész napos elfoglaltságot jelent 9:00-17:00-ig. A tesztnap időpontját is Doodle segítségével határozzuk meg a résztvevőkkel közösen a program során, ahogyan a felkészítőt záró 60-90 perces konzultáció időpontját is.

A teljes felkészítési folyamat általában 2,5 hónap alatt megtörténik, és ezt követően célszerű a legkorábban vizsgázni azoknak, akik az oktatási alkalmakkal párhuzamosan az egyéni felkészülést, tanulást és tesztelést is végzik.

Jelentkezés a teljes vizsgafelkészítő programra

Felkészítő programjaink helyszínei:

A-Dokk oktatóterem, 1097 Budapest, Vaskapu utca 1/B.

a-Dokk oktatóterem, 1097 Budapest, Vaskapu utca 1/B.A helyszín könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel. A Boráros tér és a 4-6-os villamos Mester utcai megállója 5 perc sétával érhető el.
Gépkocsival érkezők a Liliom Parkolóházban (Liliom utca 43-45.) tudják a járművüket kényelmesen elhelyezni.


Oktatoterem.com, 1075 Budapest, Károly krt. 3/A.

Oktatoterem.com, 1075 Budapest, Károly krt. 3/A.A helyszín könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel. Az M2-es metró Astoria állomása 2 perc sétával érhető el.
Gépkocsival érkezők a közelben parkoló udvart is találnak: 
1075 Budapest, Rumbach S. u. 8.
A belső udvarba belépve a bal oldalon található lépcsőházban kell a félemeletre feljönni az oktatótermekhez.

Jelentkezés a teljes vizsgafelkészítő programra