Weboldalunk sütiket (cookies) használ a megfelelő böngészési élmény érdekében!
Bővebb tájékoztatás        

Program szervezés és időpontok

A képzési programjainkat igyekszünk maximálisan a résztvevők igényeihez és elfoglaltságaihoz illeszteni, hogy mindenki zavartalanul követni tudja a programot!

PMP vizsga felkészülési folyamat

PMP vizsga felkészülési folyamat

Képzési naptárunkban minden esetben csak az első képzési nap időpontját hirdetjük meg előre rögzítetten, jelentkezni erre a kezdő alkalomra lehet.

Célunk, hogy minden regisztrált résztvevő számára megfelelő oktatási időpontokat találjunk, ezért 2-3 héttel a program kezdőnapja előtt a Doodle.com időpont-kereső szolgáltatás segítségével egyeztetjük a további képzési  időpontokat, amelyek munkanapokon kerülnek megrendezésre. Hetente általában egy 6 tanórás képzési blokkot tartunk 9:00-16:45 között (12:15-13:30-ig ebédszünettel).

Az oktatási napok után 2-3 héten belül történik a tudásfelmérő kérdőív kitöltése és a visszajelző 60-90 perces konzultáció. Az opcionálisan választható 180 kérdéses tesztnap (vizsga garanciával) is egy egész napos elfoglaltságot jelent 9:00-17:00-ig. A tesztnap időpontját is Doodle segítségével határozzuk meg a résztvevőkkel közösen a program során.

A teljes felkészítési folyamat általában 2-2,5 hónap alatt megtörténik, és ezt követően célszerű a legkorábban PMP vizsgázni azoknak, akik az oktatási alkalmakkal párhuzamosan az egyéni felkészülést, tanulást és tesztelést is végzik.


Képzéseink helyszíne

Google MeetMinden oktatási alkalom esetében biztosítjuk az online, távoli bejelentkezés és részvétel lehetőségét Google Meet alkalmazás segítségével. A képzési alkalmakról videófelvétel is készül, amelyet a résztvevők egy évig korlátozás nélkül újra megnézhetnek!

Tantermi képzéseink helyszíne:

A-Dokk oktatóterem, 1097 Budapest, Vaskapu utca 1/B.

1097 Budapest, Vaskapu utca 1/B.

A helyszín könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel. A Boráros tér és a 4-6-os villamos Mester utcai megállója 5 perc sétával érhető el.
Gépkocsival érkezők a Liliom Parkolóházban (Liliom utca 43-45.) tudják a járművüket kényelmesen elhelyezni.