Weboldalunk sütiket (cookies) használ a megfelelő böngészési élmény érdekében!
Bővebb tájékoztatás        

Projektmenedzsment kulcs sikertényezői

A kétnapos programon megismerheted és gyakorolhatod azokat az elsődleges módszereket, amelyek a projektek sikeres megvalósítását 80-90%-os eséllyel megalapozzák.

Alapozó projektmenedzsment programunkat elsősorban azoknak a projektmenedzsereknek, projekt asszisztenseknek és koordinátoroknak ajánljuk, akik munkájuk során rendszeresen kerülnek kisebb-nagyobb projekt vagy projekt jellegű feladatok megoldása elé.

A program elvégzése azok számára is célszerű lehetőség, akik pályakezdőként a projektmenedzsment alapjait szeretnék megismerni és beépíteni a tudás- és készségtárukba, hogy álláskeresés során ilyen típusú feladatokra is felkészültek legyenek.

A projektmenedzsment kulcs sikertényezői

Gyakorlati projektvezetési tapasztalatokkal már rendelkező projekt szakemberek azért szokták ezt a programunkat választani, mert szükségét érzik, hogy rendszerezzék projektmenedzsment ismereteiket és az előttük álló projekteket megalapozottabb módszerességgel és tudatossággal tudják szervezni és irányítani. A képzéshez on-the-job coaching szolgáltatást is igényelhető opcionálisan, amelynek célja a tréningen tanultak személyre szabott használatbavétele.


Tapasztalati tanulás

Az alapozó program kettő napos időkeretében a résztvevők egy saját élményű gyakorlati projekt megvalósítása útján megismerik és elsajátítják azokat a legfontosabb projektmenedzsment módszertani eszközöket, amelyek elsősorban megalapozzák a projektek sikerét.

Programunk módszertanilag a PMI által publikált PMBoK Guide aktuális kiadásán alapul.

A módszertani előadások anyaga Preziben készül, a résztvevők a kivetített diákat nyomtatásban megkapják. A vetített diák nyelve angol, de a szóbeli előadás és a program nyelve magyar. A program végén a résztvevők részvételt igazoló oklevelet kapnak a 16 tanórás programon részvételről. Az oklevél alapján a PMI minősítéssel rendelkezők 16 PDU-t igényelhetnek. A képzés a Szinergia Kft-vel együttműködésben kerül megrendezésre.

A program témakörei:

  • Projekt és projektmunka jellemzői és sajátosságai
  • Projekt stakeholderek (érintettek) feltárása és menedzselése
  • Projekttel szemben támasztott követelmények azonosítása, rendszerezése és koherenciájának biztosítása
  • Scope tervezés: Projekt eredménytermékek (leszállítandók) és feladatstruktúra (WBS) meghatározása, szerepe a projekt érdemi megtervezésében és irányításában
  • Erőforrás és időtervezés – Megvalósítási alapterv (baseline) kialakítása
  • Kockázatmenedzsment: Projekt kockázatok azonosítása, elemzése, válaszintézkedések kialakítása, kockázatkezelés felügyelete
  • Projekt megvalósítás követése és irányítása (monitoring és kontrolling), praktikus projektmenedzsment eszközök
  • Projekt értékelés és lezárás feladatai és szempontjai

Jelentkezés a képzésre

Projektmenedzsment kulcs sikertényezői (16 tanóra)

Részvételi díj: 180 000 Ft+ÁFA

Mikortól kezdenéd a képzést?