Alapozó tréning - Projektmenedzsment kulcs sikertényezői

Alapozó projektmenedzsment programunkat elsősorban azoknak a projektmenedzsereknek, projekt asszisztenseknek és koordinátoroknak ajánljuk, akik munkájuk során rendszeresen kerülnek kisebb-nagyobb projekt vagy projekt jellegű feladatok megoldása elé. A kettő napos programon megismerhetik és gyakorolhatják azokat az elsődleges módszereket, amelyekkel a projektfeladatok sikeres megvalósítását 80-90%-os valószínűséggel megalapozzák.

A program elvégzése azok számára is célszerű lehetőség, akik pályakezdőként a projektmenedzsment alapjait szeretnék megismerni és beépíteni a tudás- és készségtárukba, hogy álláskeresés során ilyen típusú feladatokra is felkészültek legyenek.

Projektmenedzsment tréningGyakorlati projektvezetési tapasztalatokkal már rendelkező projekt szakemberek azért szokták ezt a programunkat választani, mert szükségét érzik, hogy rendszerezzék projektmenedzsment ismereteiket és az előttük álló projekteket megalapozottabb módszerességgel és tudatossággal tudják szervezni és irányítani. 

Az alapozó program kettő napos időkeretében a résztvevők egy saját élményű gyakorlati projekt megvalósítása útján megismerik és elsajátítják azokat a legfontosabb projektmenedzsment módszertani eszközöket, amelyek elsősorban megalapozzák a projektek sikerét.

Programunk módszertanilag a PMI által publikált PMBoK Guide aktuális, 6. kiadásán alapul.

A módszertani előadások anyaga Preziben készül, a résztvevők a kivetített diákat nyomtatásban megkapják. A vetített diák nyelve angol, de a szóbeli előadás és a program nyelve magyar. A program végén a résztvevők részvételt igazoló oklevelet kapnak a 16 tanórás programon részvételről. Az oklevél alapján a PMI minősítéssel rendelkezők 16 PDU-t igényelhetnek. A képzés a Szinergia Kft-vel együttműködésben kerül megrendezésre.

A program témakörei:

  • Projekt és projektmunka jellemzői és sajátosságai
  • Projekt stakeholderek (érintettek) feltárása és menedzselése
  • Projekttel szemben támasztott követelmények azonosítása, rendszerezése és koherenciájának biztosítása
  • Scope tervezés: Projekt eredménytermékek (leszállítandók) és feladatstruktúra (WBS) meghatározása, szerepe a projekt érdemi megtervezésében és irányításában
  • Erőforrás és időtervezés – Megvalósítási alapterv (baseline) kialakítása
  • Kockázatmenedzsment: Projekt kockázatok azonosítása, elemzése, válaszintézkedések kialakítása, kockázatkezelés felügyelete
  • Projekt megvalósítás követése és irányítása (monitoring és kontrolling), praktikus projektmenedzsment eszközök
  • Projekt értékelés és lezárás feladatai és szempontjai

Érdeklődés és jelentkezés a programra:

+36 20 288 0224 - Kapcsolattartó: Lipi Gábor, PMP
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Projektmenedzsment kulcs sikertényezői (16 tanóra)

Részvételi díj: 179.000 Ft+ÁFA


A jelentkezés elküldésével kifejezem szándékomat, hogy részt kívánok venni a programon és vállalom, hogy a részvételi díjbekérő számlát legkésőbb a program kezdetét megelőző munkanapig megfizetem.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Tudomásul veszem, hogy a képzésre jelentkezésem elküldése azt is jelenti, hogy email és telefonos elérhetőségemet, számlázáshoz szükséges adataimat önkéntesen megadom az Arany-alap Kft. részére a következő célok érdekében: (1) a képzés sikeres megtartásához szükséges kommunikáció meg tudjon történni velem; (2) a képzéshez kapcsolódó kötelező számlázási és pénzügyi adminisztrációs feladatok elvégezhetőek legyenek.

Az Arany-alap Kft. a vonatkozó adatkezelési szabályozásokat betartva a képzésre jelentkezők által önkéntesen megadott adatokat kizárólag a képzés sikeres megtartása és szabályos adminisztrálása céljából használja fel, gondoskodik az adatok biztonságos kezelésről, az adatokat harmadik személynek nem adja ki, illetve az adatokat a képzés teljes megvalósulását követően 30 napon belül törli a nyilvántartásából.