Felkészítő képzés csoportoknak

PMP és CAPM vizsga felkészítő képzéseinket egy szervezettől érkező résztvevői csoportoknak rugalmas időkeretekben és az ügyfél által meghatározott helyszínen is megtartjuk.

A vállalati (szervezeti) csoportos PMP vizsga felkészítő képzésünk tematikája alapvetően megegyezik a 2+1 modulos, nyíltan meghirdetett felkészítő programmal, de mód van a szervezet igényeinek megfelelően időbeli rugalmasságra és tartalombeli testreszabásra is.

A csoportos felkészítő programot 7-10 fős résztvevői tanulócsoportok részére már az egyedi részvételi díjaknál kedvezőbb áron vállaljuk.

Amennyiben szeretne bővebb információt kapni csoportos felkészítő programunkról, akkor kérjük valamelyik elérhetőségünkön jelezze felénk igényét:

+36 20 288 0224 - Kapcsolattartó: Lipi Gábor, PMP
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Közvetlen ajánlatkérés:

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Tudomásul veszem, hogy az érdeklődő üzenetem elküldése azt is jelenti, hogy email és/vagy telefonos elérhetőségemet önkéntesen megadom az Arany-alap Kft. részére abból a célból, hogy az érdeklődésemre választ tudjanak számomra adni.

Az Arany-alap Kft. a vonatkozó adatkezelési szabályozásokat betartva az érdeklődő látogató által önkéntesen megadott elérhetőségi adatokat kizárólag az érdeklődés megválaszolása céljából használja fel, gondoskodik az adatok biztonságos kezelésről, az adatokat harmadik személynek nem adja ki, illetve az adatokat az érdeklődés megválaszolását követően 30 napon belül törli a nyilvántartásából.