Weboldalunk sütiket (cookies) használ a megfelelő böngészési élmény érdekében!
Bővebb tájékoztatás        

PMP tesztnap + Vizsga garancia

Ha legalább 75%-os eredményt érsz el a 180-kérdéses PMP tesztünkön, akkor vizsga garanciát vállalunk feléd! 

Terheléses teszt

PMP tesztírás Az éles PMP vizsga előtt érdemes "terheléses tesztnek" alávetni magadat és a tudásodat! Ráadásul, ha a 180 tesztkérdésből legalább 135-öt (75%) jól megválaszolsz, akkor vizsga garanciát vállalunk feléd!

Vizsga garancia feltételei

  1. Vegyél részt a 35 órás PMP vizsga felkészítőn és válaszd a Tesztnap+vizsga garancia opciót is!
  2. A 180 kérdéses tesztünket legalább 75%-os eredménnyel töltsd ki!
  3. A tesztnap után 45 napon belül fuss neki a PMP vizsgának!

Ha nem sikerül elsőre az éles vizsga, akkor egy ismétlővizsga díját mi fizetjük helyetted!

Az éles PMI vizsga nem egyszerűen csak a megismert projektmenedzsment tudás alkalmazása a tesztkérdésekre, hanem bizonyos szinten angol nyelvi megmérettetés és a hosszúsága miatt a kitartást és a folyamatos koncentrációt is próbára teszi.

Próba tesztnapunkat kifejezetten azért dolgoztuk ki, hogy a vizsgát megelőzően kipróbálhasd a helyzetet. A tesztnapon a PMP vizsgával azonos módon, 230 perc alatt kell 180 tesztkérdésre a helyes választ megjelölni. A CAPM vizsgára készülőknek is érdemes a tesztnapon részt venni, mert a CAPM vizsgák tudás háttéranyaga megegyezik a PMP minősítéssel és hasznos az éles vizsgánál nehezebb kérdéssoron gyakorolni.

Egy minta PMP teszt kérdés

You are involved in a major program as the project manager of a project. At a status meeting another project manager has reported his project is on schedule. But you know that many deliverables from the other project arrived late. What would you do?

(A) Put more resources to testing the deliverables of the other project
(B) Meet the other project manager
(C) Contact the program manager
(D) Contact your boss

 

A tesztnap: 180 tesztkérdés és a válaszok megbeszélése

Sikeres PMP vizsgaA 180 angol nyelvű tesztkérdést úgy állítottuk össze, hogy az összetétel jól tükrözi a vizsga kérdések témakörök közötti megoszlását. A résztvevői visszajelzések alapján a próba tesztnap nehézsége az éles PMP vizsga kérdéssorhoz hasonló. A tapasztalatok alapján akik 75%-os eredmény felett, a 230 perces időkereten belül meg tudják oldani tesztnap kérdéseit, azok magabiztos felkészültséggel jelentkezhetnek az éles vizsgára.

A tesztnap délelőttjén - 230 perc időkeretben - a 180 tesztkérdés kitöltése történik. Az ebédszünetet követő délutáni blokkban az összes tesztkérdés helyes válaszát és a válaszok indoklását is megismered. A nem egyértelmű, vagy valamilyen szempontból érdekesebb kérdéseknél bővebb magyarázatot és elemzést is adunk kérés esetén.

A kérdések és válaszok megbeszélése magyar nyelven zajlik, de a tesztkérdések a PMI terminológiának megfelelően angol nyelvűek. A tesztnapon akkor érdemes részt venned, ha legalább aktív középfokú szintű angol nyelvtudással rendelkezel és a PMI projektmenedzsment módszertanát és megközelítését már alaposan ismered.