Weboldalunk sütiket (cookies) használ a megfelelő böngészési élmény érdekében!
Bővebb tájékoztatás        

PMP tesztnap + Vizsga garancia

Ha legalább 75%-os eredményt érsz el a 180-kérdéses PMP tesztünkön, akkor vizsga garanciát vállalunk feléd! 

Terheléses teszt

PMP tesztírás Az éles PMP vizsga előtt érdemes "terheléses tesztnek" alávetni magadat és a tudásodat! Ráadásul, ha a 180 tesztkérdésből legalább 135-öt (75%) jól megválaszolsz, akkor vizsga garanciát vállalunk feléd!

Vizsga garancia feltételei

  1. Vegyél részt a 35 órás PMP vizsga felkészítőn és válaszd a Tesztnap+vizsga garancia opciót is!
  2. A 180 kérdéses tesztünket legalább 75%-os eredménnyel töltsd ki!
  3. A tesztnap után 45 napon belül fuss neki a PMP vizsgának!

Ha nem sikerül elsőre az éles vizsga, akkor egy ismétlővizsga díját mi fizetjük helyetted!

Az éles PMI vizsga nem egyszerűen csak a megismert projektmenedzsment tudás alkalmazása a tesztkérdésekre, hanem bizonyos szinten angol nyelvi megmérettetés és a hosszúsága miatt a kitartást és a folyamatos koncentrációt is próbára teszi.

Próba tesztnapunkat kifejezetten azért dolgoztuk ki, hogy a vizsgát megelőzően kipróbálhasd a helyzetet. A tesztnapon a PMP vizsgával azonos módon, 240 perc alatt kell 180 tesztkérdésre a helyes választ megjelölni. A teszt kérdéssor kitöltése és kiértékelése a Képzési Portál felületünkön történik.

Egy minta PMP teszt kérdés

You are involved in a major program as the project manager of a project. At a status meeting another project manager has reported his project is on schedule. But you know that many deliverables from the other project arrived late. What would you do?

(A) Put more resources to testing the deliverables of the other project
(B) Meet the other project manager
(C) Contact the program manager
(D) Contact your boss

 

A tesztnap: 180 tesztkérdés és a válaszok kiértékelése

Sikeres PMP vizsgaA 180 angol nyelvű tesztkérdést úgy állítottuk össze, hogy az összetétel jól tükrözi a vizsga kérdések témakörök közötti megoszlását. A résztvevői visszajelzések alapján a próba tesztsor nehézsége az éles PMP vizsga kérdéssorhoz hasonló. A tapasztalatok alapján akik 75%-os eredmény felett, a 240 perces időkereten belül meg tudják oldani tesztnap kérdéseit, azok magabiztos felkészültséggel jelentkezhetnek az éles vizsgára.

A tesztnap során - 240 perc időkeretben - a 180 tesztkérdés kitöltése történik. A kitöltött teszt kiértékelése azonnal megtörténik az internetes felületen és ezt követően kérdésenként is átnézheted az adott válaszaidat és minden kérdésnél magyarázatot is kapsz a helyes válaszadásról. További gyakorlásként a Képzési Portál felületen még egy alkalommal újra lesz lehetőséged a 180 kérdéses tesztsoron gyakorolni. A tesztnap után szervezett tudásfelmérés konzultáción is szívesen válaszolunk a tesztelés során felmerült kérdéseidre.

A tesztkérdések a PMI terminológiának megfelelően angol nyelvűek. A tesztnapon akkor érdemes részt venned, ha legalább aktív középfokú szintű angol nyelvtudással rendelkezel és a PMI projektmenedzsment módszertanát és megközelítését már alaposan ismered.