Weboldalunk sütiket (cookies) használ a megfelelő böngészési élmény érdekében!
Bővebb tájékoztatás        

200 kérdéses tesztsor

Az éles CAPM vizsga előtt érdemes "terheléses tesztnek" alávetni magadat és a tudásodat!

8 x 25 tesztkérdés online

PMP tesztírás Az éles CAPM vizsga nem egyszerűen csak a megismert projektmenedzsment tudás alkalmazása a tesztkérdésekre, hanem bizonyos szinten angol nyelvi megmérettetés és a hosszúsága miatt a kitartásodat és a folyamatos koncentrációdat is próbára teszi.

A teszt kérdéssort az e-learning program részeként azért dolgoztuk ki, hogy a vizsgát megelőzően kipróbálhasd a helyzetet. Az e-learning rendszerben 8 blokkban, blokkonként 25 kérdéses mini-teszteken tudsz gyakorolni.

Egy minta CAPM teszt kérdés

Conduct Procurements process can cover all of the following activities except: 

(A) Advertise procurement
(B) Negotiate contract terms and conditions
(C) Develop and document evaluation criteria
(D) Organize bidder conference

 

A 200 angol nyelvű tesztkérdést és kérdésenként a négy lehetséges választ úgy állítottuk össze, hogy az összetétel jól tükrözi a vizsga kérdések témakörök közötti megoszlását. A résztvevői visszajelzések alapján a próba tesztsor nehézsége az éles vizsga kérdéssorhoz hasonló. A kérdéssor kitöltését követően a válaszokat magyarázatokkal együtt értékelheted ki. A tapasztalatok alapján, ha elsőre 70-75%-os eredménnyel meg tudod oldani a tesztsor kérdéseit, akkor magabiztos felkészültséggel jelentkezhetsz az éles CAPM vizsgára időpontért.