200 kérdéses próba tesztsor

PMP teszt írás Az éles PMP vagy CAPM vizsga előtt érdemes "terheléses tesztnek" alávetni magadat és a tudásodat!

Az éles PMI vizsga nem egyszerűen csak a megismert projektmenedzsment tudás alkalmazása a tesztkérdésekre, hanem bizonyos szinten angol nyelvi megmérettetés és a hosszúsága miatt a kitartást és a folyamatos koncentrációt is próbára teszi.

A teszt kérdéssort az e-learning program részeként azért dolgoztuk ki, hogy a vizsgát megelőzően kipróbálhasd a helyzetet. A feladat a PMP vizsgával azonos, azaz 4 óra alatt kell 200 tesztkérdésre a helyes választ megtalálnod. A CAPM vizsgára készülőknek is érdemes a tesztsort kitölteni, mert a CAPM vizsgák tudás háttéranyaga megegyezik a PMP-vel és hasznos az éles vizsgánál nehezebb kérdéssoron gyakorolni.

Egy minta PMP teszt kérdés
You are involved in a major program as the project manager of a project. At a status meeting another project manager has reported his project is on schedule. But you know that many deliverables from the other project arrived late. What would you do?

  1. Put more resources to testing the deliverables of the other project
  2. Meet the other project manager
  3. Contact the program manager
  4. Contact your boss

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

A 200 angol nyelvű tesztkérdést és kérdésenként a 4 lehetséges választ úgy állítottuk össze, hogy az összetétel jól tükrözi a vizsga kérdések témakörök közötti megoszlását. A résztvevői visszajelzések alapján a próba tesztsor nehézsége az éles PMP vizsga kérdéssorhoz hasonló. A kérdéssor kitöltését követően a válaszokat magyarázatokkal együtt értékelheted ki. A tapasztalatok alapján, akik 75%-os eredménnyel meg tudják oldani a tesztsor kérdéseit, azok magabiztos felkészültséggel jelentkezhetnek az éles PMI vizsgára időpontért.

Regisztráció a vizsgafelkészítő e-learning-re