Weboldalunk sütiket (cookies) használ a megfelelő böngészési élmény érdekében!
Bővebb tájékoztatás        

CAPM tesztnap + Vizsga garancia

Ha legalább 75%-os eredményt érsz el a 120-kérdéses CAPM tesztünkön, akkor vizsga garanciát vállalunk feléd! 

Terheléses teszt

CAPM tesztírás Az éles CAPM vizsga előtt érdemes "terheléses tesztnek" alávetni magadat és a tudásodat! Ráadásul, ha a 120 tesztkérdésből legalább 90-et (75%) jól megválaszolsz, akkor vizsga garanciát vállalunk feléd!

Vizsga garancia feltételei

  1. Vegyél részt a 25 órás CAPM 2023 vizsga felkészítőn és válaszd a Tesztnap+vizsga garancia opciót is!
  2. A 120 kérdéses tesztünket legalább 75%-os eredménnyel töltsd ki!
  3. A tesztnap után 45 napon belül fuss neki a CAPM vizsgának!

Ha nem sikerül elsőre az éles vizsga, akkor egy ismétlővizsga díját mi fizetjük helyetted!

Az éles PMI vizsga nem egyszerűen csak a megismert projektmenedzsment tudás alkalmazása a tesztkérdésekre, hanem bizonyos szinten angol nyelvi megmérettetés és a hosszúsága miatt a kitartást és a folyamatos koncentrációt is próbára teszi.

Próba tesztnapunkat kifejezetten azért dolgoztuk ki, hogy a vizsgát megelőzően kipróbálhasd a helyzetet. A tesztnapon a CAPM vizsgához hasonlóan, 150 perc alatt kell 120 tesztkérdésre a helyes választ megjelölni. A teszt kérdéssor kitöltése és kiértékelése a Képzési Portál felületünkön történik.

Egy minta CAPM teszt kérdés

Conduct Procurements process can cover all of the following activities except: 

(A) Advertise procurement
(B) Negotiate contract terms and conditions
(C) Develop and document evaluation criteria
(D) Organize bidder conference

 

A tesztnap: 120 tesztkérdés és a válaszok kiértékelése

Sikeres CAPM vizsgaA 120 angol nyelvű tesztkérdést úgy állítottuk össze, hogy az összetétel jól tükrözi a vizsga kérdések témakörök közötti megoszlását. A résztvevői visszajelzések alapján a próba tesztsor nehézsége az éles CAPM vizsga kérdéssorhoz hasonló. A tapasztalatok alapján akik 75%-os eredmény felett, a 150 perces időkereten belül meg tudják oldani tesztnap kérdéseit, azok magabiztos felkészültséggel jelentkezhetnek az éles vizsgára.

A tesztnap során - 150 perc időkeretben - a 120 tesztkérdés kitöltése történik. A kitöltött teszt kiértékelése azonnal megtörténik az internetes felületen és ezt követően kérdésenként is átnézheted az adott válaszaidat és minden kérdésnél magyarázatot is kapsz a helyes válaszadásról. További gyakorlásként a Képzési Portál felületen még egy alkalommal újra lesz lehetőséged a 120 kérdéses tesztsoron gyakorolni. A tesztnap után szervezett tudásfelmérés konzultáción is szívesen válaszolunk a tesztelés során felmerült kérdéseidre.

A tesztkérdések a PMI terminológiának megfelelően angol nyelvűek. A tesztnapon akkor érdemes részt venned, ha legalább aktív középfokú szintű angol nyelvtudással rendelkezel és a PMI projektmenedzsment módszertanát és megközelítését már alaposan ismered.