Weboldalunk sütiket (cookies) használ a megfelelő böngészési élmény érdekében!
Bővebb tájékoztatás        

PMP vizsga felkészültség felmérés

A sikeres PMP vizsgához aktív tudásra van szükség, így a felmérés módszere nem tesztkitöltés, hanem szöveges (esszé jellegű) válaszadás a kérdésekre!

Átfogó tudásfelmérés

PMP tesztírás

A felkészültség felmérés két részből áll:

  1. 35-kérdéses, a PMI vizsgák ismeretanyagát széleskörűen lefedő tudásfelmérő kérdőív kitöltése - egyéni munkában a saját meglévő tudásodra támaszkodva. A kérdőív kitöltésének időigénye 2,5-3 óra.
    Példa egy tudásfelmérő kérdésre: Please describe those project situations where the project manager needs to turn to the senior management or the project sponsor for help or decision.
  2. Személyes vagy telefonos konzultáció során részletes, írásos és szóbeli visszajelzést adunk számodra a meglévő felkészültségi szintedről, az erősségeidről és a hiányosságokról, valamint ötleteket és tanácsokat kapsz a vizsga előtti utolsó időszakra. A személyes konzultáció időtartama 1 óra.

A felkészültség felmérés a következőket nyújtja számodra:

  • Többszempontú (folyamatcsoportok és tudásterületek szerinti), részletes visszajelzést kapsz a meglévő tudásodról a PMI vizsgakövetelmények által lefedett ismeretanyagban.
  • A személyes vagy telefonos konzultáció során szakértő visszajelzést kapsz minden felmérő kérdésre adott válaszodra, illetve szükség/igény esetén szóbeli kiegészítést és pontosítást is nyújtunk.
  • A konzultáción természetesen van mód bármilyen további, a vizsgázás technikai részleteivel vagy egyéb projektmenedzsment témával kapcsolatos kérdésed megbeszélésére is.
  • De a legfontosabb talán mégis az, hogy a felmérő kérdőív kitöltése és átnézése során újra, egy más struktúrában ismételheted át és elevenítheted fel a meglévő ismereteidet, ami a tapasztalatok szerint nagyban emeli a felkészülés hatékonyságát.

A kérdőív kérdései és feladatai angol nyelvűek, a válaszadás angolul és magyarul is lehetséges. A valós és hiteles visszajelzés érdekében a kitöltés során célszerű mellőzni a segédeszközök és írásos tudásanyagok használatát, érdemes csak a saját, fejben meglévő tudásod alapján válaszolni.

A kérdőívet a részedre megszemélyesített, egyedi internet címen lehet kitölteni. A kérdőív kitöltését követően legfeljebb öt munkanapon belül kiértékeljük a válaszaidat és előre egyeztetett időpontban készen állunk a konzultációra. A konzultáción a szóbeli visszajelzésen túl egy írásos kiértékelő riportot is kapsz tőlünk.