200 kérdéses próba tesztnap

PMP teszt írás Az éles PMP vagy CAPM vizsga előtt érdemes "terheléses tesztnek" alávetni magadat és a tudásodat!

Az éles PMI vizsga nem egyszerűen csak a megismert projektmenedzsment tudás alkalmazása a tesztkérdésekre, hanem bizonyos szinten angol nyelvi megmérettetés és a hosszúsága miatt a kitartást és a folyamatos koncentrációt is próbára teszi.

Próba tesztnapunkat kifejezetten azért dolgoztuk ki, hogy a vizsgát megelőzően kipróbálhasd a helyzetet. A tesztnapon a PMP vizsgával azonos módon, 4 óra alatt kell 200 tesztkérdésre a helyes választ megjelölni. A CAPM vizsgára készülőknek is érdemes a tesztnapon részt venni, mert a CAPM vizsgák tudás háttéranyaga megegyezik a PMP minősítéssel és hasznos az éles vizsgánál nehezebb kérdéssoron gyakorolni.

Egy minta PMP teszt kérdés
You are involved in a major program as the project manager of a project. At a status meeting another project manager has reported his project is on schedule. But you know that many deliverables from the other project arrived late. What would you do?

  1. Put more resources to testing the deliverables of the other project
  2. Meet the other project manager
  3. Contact the program manager
  4. Contact your boss

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

A 200 angol nyelvű tesztkérdést és kérdésenként a 4 lehetséges választ úgy állítottuk össze, hogy az összetétel jól tükrözi a vizsga kérdések témakörök közötti megoszlását. A résztvevői visszajelzések alapján a próba tesztnap nehézsége az éles PMP vizsga kérdéssorhoz hasonló. A tapasztalatok alapján akik 75%-os eredmény felett, a 4 órás időkereten belül meg tudják oldani tesztnap kérdéseit, azok magabiztos felkészültséggel jelentkezhetnek az éles PMI vizsgára.

Különleges vizsga garancia!!

Ha a teljes felkészítő programunkat követően
nem sikerül elsőre a PMP vagy a CAPM vizsga,

akkor az ismétlővizsga díját mi álljuk!

Részletes feltételek:

  1. Vegyél részt a teljes körű felkészítő programunkon!
  2. A 200 kérdéses tesztünket legalább 75%-os eredménnyel töltsd ki!
  3. A tesztnap után 45 napon belül fuss neki a PMP vagy a CAPM vizsgának!

Ha nem sikerül elsőre a vizsga, akkor egy ismétlővizsga díját mi fizetjük helyetted!

A tesztnap délelőttjén - megszakítás nélkül, 4 óra időkeretben - a 200 tesztkérdés kitöltése történik. Az ebédszünetet követő délutáni blokkban az összes tesztkérdés helyes válaszát és a válaszok indoklását is ismertetjük. A nem egyértelmű, vagy valamilyen szempontból érdekesebb kérdéseknél bővebb magyarázatot és elemzést is adunk kérés esetén.

A kérdések és válaszok megbeszélése magyar nyelven zajlik, de a tesztkérdések a PMI terminológiának megfelelően angol nyelvűek. A tesztnapon azoknak érdemes részt venniük, akik legalább aktív középfokú szintű angol nyelvtudással rendelkeznek és a PMI projektmenedzsment módszertanát és megközelítését valamilyen úton már alaposan megismerték.

Jelentkezés a teljes vizsgafelkészítő programra