Weboldalunk sütiket (cookies) használ a megfelelő böngészési élmény érdekében!
Bővebb tájékoztatás        

Résztvevőink mondták...

Visszajelzések, amelyeket vizsga felkészítő képzéseink résztvevőitől és megrendelőitől kaptunk

Szabó Zoltán Gábor, PMP

Szabó Zoltán Gábor, PMPeXaperio Kft.

LinkedIn profil

"Életem eddigi legnehezebb vizsgájának sikeres teljesítéséhez segített hozzá ez a felkészítő kurzus. Ami nekem a kihívást jelentette, az a tudásanyag számonkérésének módja volt. Balázs és Gábor – mindkettőjükhöz volt szerencsém a kurzus során – teljes mértékben beváltották a mottójuk („Hogy elsőre sikerüljön!”) ígéretét. Rávilágítottak azokra a vizsga-specifikus dolgokra és általános PMI-izmusokra, amelyek ismerete szükséges a sikeres vizsgához. A kiadott segédanyag nagyon jó, a foglalkozások pedig jó hangulatúak. Mindenkinek ajánlom ezt a kurzust, akinek a PM tudása alapvetően megvan, de azt a vizsgára való felkészülés jegyében PMI-os szemléletben újra akarja rendezni a fejében. Őszintén mondom: ez a két srác megéri a pénzét."


UPC Magyarország Kft.

UPC Magyarország Kft.Valdhütter Evelin
Training and Development Intern

"A tanfolyamon kilenc kollégánk vett részt 2016-ban.

A visszajelzések alapján mindenki nagyon elégedett volt a képzéssel. A résztvevők szerint a vizsga teljesítéséhez minden szükséges tudást és anyagot megkaptak Gábortól és Balázstól, akik a témában rendkívül felkészültek. Gábor és Balázs mindig nagyon türelmesen magyarázta el a példákat, akár többször is, hogy mindenki teljesen megértse a tananyagot.

Szervezés szempontjából is nagyon elégedettek voltunk a képzéssel, a programvezetők rendkívül rugalmasan tudták kezelni az időpontokat, és mindig alkalmazkodtak a kért változtatásokhoz. Kiemelendő továbbá, hogy a tanfolyam véget érte után is számíthattunk a segítségükre, és a későbbi vizsgajelentkezéssel kapcsolatos kérdéseinkre is készségesen válaszoltak és segítettek."


Kálmán Zoltán, PMP

Kálmán Zoltán, PMP LinkedIn profil

"Részt vettem a PMP felkészítőn, amit Gábor tartott. A 6 workshop igazán sokat segített nekem, hogy elsőre teljesítsem a PMP vizsgát. A felkészítő program tonnányi praktikus és lényeges információt nyújtott a vizsgához és a valós élethez egyaránt. A próba vizsga a kurzus során pontos visszajelzést ad arról, hogy mely területeken van még szükséged további tanulmányokra. Erősen ajánlom mindenkinek a pmpvizsga.hu felkészítő programját!"


Helmeczi Ádám, PMP

Helmeczi Ádám, PMPCapsys Kft.

LinkedIn profil

"A tanfolyammal a hátad mögött, a kapott – és a PMBOK-nál sokkal emészthetőbben strukturált – segédanyagok segítségével 2-3 óra alatt átismételhetők a PMBOK fontosabb elemei és gondolatai, ez a munka melletti felkészülést jelentősen megkönnyíti. Ajánlom mindenkinek, aki olvasta a PMBOK-ot és megfelelő angol nyelvtudással rendelkezik."


Misángyi Balázs, PMP

Misángyi Balázs, PMPEPAM Systems

LinkedIn profil

"Gábor PMP felkészítő programján vettem részt. Az alkalmak során a PM alapelvek mély megértését mutatta meg számunkra és segített még a legkomplexebb témákat is megértenünk gyakorlati példák és magyarázatok segítségével. A programot igyekezett úgy a helyzethez szabni, hogy minden résztvevő kapjon tanácsokat a személyes igényei és háttere szerint. Segítő közreműködése nagyban hozzájárult a sikeres vizsgámhoz és mindenkinek ajánlom, aki azt tervezi hogy fejleszti PM ismereteit."


Tóth Nándor, PMP

Tóth Nándor, PMPContum Kft.

LinkedIn profil

"Azon túl, hogy a tanfolyam során végigvettük a PMBOK szerinti tudásanyagot, számos gyakorlati szituációt is elemeztünk, amely hatékonyan segítette az elmélet megértését, gyakorlati alkalmazását. A tanfolyami anyag nagyban visszatükrözi a vizsgakövetelményeket, olyan elemekkel egészíti ki a PMBOK anyagát, amelyek a vizsgán visszaköszönnek. A tanfolyami próbavizsga teljesítése óriási fegyvertény: rengeteg tapasztalatot ad az éles vizsga előtt, nehézségi foka - tapasztalatom szerint - magasabb az éles vizsgáénál, az időfaktor nyomása pedig komoly tapasztalattal vértez fel az éles vizsgát megelőzően. Az előadók felkészültségükkel, valamint a tanfolyam során, ill. után nyújtott támogatásukkal fontos tényezői a felkészülési folyamatnak, nagyban hozzájárultak a vizsga sikeres letételéhez, a PMP cím megszerzéséhez."


Kockás Ádám, PMP

Kockás Ádám, PMPFrieslandCampina

LinkedIn profil

"Sikeresen levizsgáztam három Proficient és kettő Moderately Proficient eredménnyel. Nehéz megítélni, de kb. ugyanolyan eredmény lehetett, mint a próba tesztvizsgán, tehát a ti tesztetek teljesen jól visszaadja az igazit. A Moderately Proficient eredmények az Initiating és a Closing Process Group-okban voltak. Miután végigolvastam a fórumokat, hogy ki hány hónapig, hány könyvből, videóból és bootcamp-ből készült fel - a végén kb. ugyanilyen eredménnyel - szerintem igazán büszkék lehettek magatokra, mert a Ti felkészítőtök után a jegyzeteitekből és a PMBOK-ból szerintem simán megcsinálható a vizsga. Örülök, hogy megismertelek benneteket, és köszönöm az érdekes órákat!"