Horváth Balázs, PMP, PMI-ACP, CSM

Horváth Balázs, PMPKarrieremet programozóként kezdtem a Nokia kutatás-fejlesztési osztályán, ahol 2002-ben lettem projektvezető egy 120 fősre duzzadó csapatban. Azóta megfordultam marketing, sales és egyéb területeken is, majd 2008-ban saját videojáték-fejlesztő studiót hoztam létre gyermekkori álmomat megvalósítva.

Az elmúlt több mint egy évtized változatos vezetési tapasztalataira (multinacionális óriáscég, startup, szórakoztatóipari, telekommunikációs és luxustermékek fejlesztése és globális piacravitele stb.) alapozva képes vagyok a projektvezetési technikákat és metódusokat életből vett példákkal szemléltetni; a könyvekben gyakran absztrakt módon összegyűjtött tudást kézzelfoghatóvá tenni. 

2005-ben szereztem meg a PMP, 2006-ban pedig a CSM (Certified Scrum Master) képesítésemet, részt vettem a PMBoK magyar fordításában a harmadik kiadástól kezdve, voltam elnökségi tag a PMI magyar tagozatában, és 2009 óta tartok PMP-felkészítő és agilis projektvezetési programokat Magyarországon és külföldön egyaránt. A pmpvizsga.hu mellett 2009 óta vagyok a varsói EY Academy of Business „rezidens” projektmenedzsment oktatója, de az ESI International is alkalmaz trénerként. 2015-ben a PMI ACP (Agile Certified Practitioner) minősítését is megszereztem.

Azt gondolom, hogy a sikeres projektek kulcsa mindig a csapat és a projektvezető; a választott metódus másodlagos. Azonban ennek feltétele az elméleti ismerek teljeskörűsége, ha krízis- vagy konfliktushelyzetben is a megfelelő eszközhöz akarunk nyúlni, akkor az elméleti tudás teljessége elengedhetetlen. Használtam és oktattam PMI és  agilis módszertant is, a környezethez és a feltételekhez alkalmazkodva tudok egyik vagy másik metódushoz fordulni.

Célom, hogy akik az én képzéseimen vesznek részt, az elméleti tudás mellett azonnal használható gyakorlati tudáshoz is jussanak, és az összefüggéseket valódi példákon keresztül értsék meg. Emellett feltöltődve, a szakma iránt még jobban elköteleződve távozzanak néhol „projektvezetési stand-up comedy”-be forduló eladásaimról.

A LinkedIn profilomon megtalálhatóak a részletes referenciáim és ajánlásaim.

Horváth Balázs, PMP - LinkedIn profil

+36 70 670 5770
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.