Weboldalunk sütiket (cookies) használ a megfelelő böngészési élmény érdekében!
Bővebb tájékoztatás        

CAPM vizsga felkészültség felmérés

A sikeres CAPM vizsgához aktív tudásra van szükség, így a tudásfelmérés módszere nem tesztkitöltés, hanem szöveges (esszé jellegű) válaszadás a kérdésekre!

Átfogó CAPM tudásfelmérés

PMP tesztírás

A felkészültség felmérés két részből áll:

  1. 27-kérdéses, a CAPM vizsga ismeretanyagát széleskörűen lefedő tudásfelmérő kérdőív kitöltése - egyéni munkában a saját meglévő tudásodra támaszkodva. A kérdőív kitöltésének időigénye 2-2,5 óra.
    Példa egy tudásfelmérő kérdésre: What is the difference between the validation and verification of deliverables?
  2. A 4. élő online konzultáció során részletes, írásos és szóbeli visszajelzést adunk számodra a meglévő felkészültségi szintedről, az erősségeidről és a hiányosságokról, valamint ötleteket és tanácsokat kapsz a vizsga előtti utolsó időszakra. A konzultáció időtartama 1-1,5 óra.

A felkészültség felmérés a következőket nyújtja számodra:

  • Többszempontú (folyamatcsoportok és tudásterületek szerinti), részletes visszajelzést kapsz a meglévő tudásodról a CAPM vizsgakövetelmények által lefedett ismeretanyagban.
  • A személyes vagy telefonos konzultáció során szakértő visszajelzést kapsz minden felmérő kérdésre adott válaszodra, illetve szükség/igény esetén szóbeli kiegészítést és pontosítást is nyújtunk.
  • A konzultáción természetesen van mód bármilyen további, a vizsgázás technikai részleteivel vagy egyéb projektmenedzsment témával kapcsolatos kérdésed megbeszélésére is.
  • De a legfontosabb talán mégis az, hogy a felmérő kérdőív kitöltése és átnézése során újra, egy más struktúrában ismételheted át és elevenítheted fel a meglévő ismereteidet, ami a tapasztalatok szerint nagyban emeli a felkészülés hatékonyságát.

A kérdőív kérdései és feladatai angol nyelvűek, a válaszadás angolul és magyarul is lehetséges. A valós és hiteles visszajelzés érdekében a kitöltés során célszerű mellőzni a segédeszközök és írásos tudásanyagok használatát, érdemes csak a saját, fejben meglévő tudásod alapján válaszolni.

A kérdőívet a részedre megszemélyesített, egyedi internet címen lehet kitölteni. A kérdőív kitöltését követően legfeljebb öt munkanapon belül kiértékeljük a válaszaidat és előre egyeztetett időpontban készen állunk a konzultációra. A konzultáción a szóbeli visszajelzésen túl egy írásos kiértékelő riportot is kapsz tőlünk.